BAM! Business strategie sessies

We would love to inspire your company with BAM!BAM sessie, workshop, Bedrijfsstrategie, inspiratie

 

Wat is BAM!
BAM! staat voor Bedrijfs Acceleratie Model.

Waarom BAM!
De omgeving verandert tegenwoordig razendsnel. Welke kansen biedt dit voor jouw bedrijf? Als bedrijf moet je snel kunnen schakelen. Wij helpen het management van bedrijven aan goede business eye-openers met onze sessies, zodat snel op ontwikkelingen ingespeeld kan worden.

Hoe BAM!
Aan de hand van een ochtend/middag sessie vullen we stap voor stap de 9 belangrijkste bouwstenen in van uw bedrijf. Aan het eind van de sessie formuleren we dan gezamenlijk de top drie kansen.

Wat levert BAM! uw bedrijf op:
Naast dat het waanzinnig inspirerend werkt voor de deelnemers, geeft het nieuwe inzichten en directe quick-wins waar je als organisatie eenvoudig de strategie op aan kan passen. Kansen zijn er op de markt namelijk genoeg, maar hoe vindt jij uit welke kansen de juiste zijn? Daar helpen we jullie mee!

Contact opnemen met marketingbureau Amsterdam

 

 

 

Business Tailors beloften:

  • Wij garanderen dat de geringe investering wordt terugverdiend
  • Onze deskundige en vakkundige begeleiding zorgt voor nieuwe inzichten
  • Het zorgt voor een energie en inspiratie boost voor het team; maak er een team-effort van

 

DimeBox Business Tailors heeft Dimebox uit onverwachte hoek ongelofelijk waardevolle inzichten gegeven. Ondanks het feit dat Business Tailors de FinTech industrie nog niet kende hebben zij onze markt inzichtelijk gemaakt en tevens extra opportunities blootgelegd, wat tot op de dag van vandaag heel waardevol is gebleken voor ons. Daarnaast hebben wij nog steeds vaak prettig contact. Kortom aanrader!! Weinig gebakken lucht, veel directe waarde en hou van hun praktische aanpak.”

Dimebox strategie sessie, BAM!, Fintech

 

 

 

De De Kaag Watersport We hebben enorm veel gehad aan de sessie, nieuwe inzichten, veel inspiratie en vooral ook goed om met ons management zo te hebben gezeten. Je merkt dat er veel meer kansen zijn dan je denkt. Als bedrijf heb je soms de blinde vlekken niet meer scherp in het vizier. Wij raden het dan ook zeker aan.

De Kaag watersport bewijs